Volierevogels, een bron van informatie

Deze site is gemaakt voor de resolutie 1024x 768

 

Welkom op onze website, de plek waar je informatie kunt vinden over allerlei vogels. De verzorging, kweek,ziekten en nog veel meer is te vinden via het menu aan de linkerzijde. Foto's , ingezonden door onze leden, kweekverslagen, tips en downloads, er is altijd wat bij voor iedere bezoeker.

Voor elke liefhebber een onmisbaar programma: ZOOEASY!!. Klik op onderstaande banner om een demo te bekijken of het programma direct te bestellen.

Sinds 1 januari 2007 hebben we weer besloten om een forum open te stellen. Dit forum moet duidelijk gaan over allerlei vogels met name tropische vogels, kanaries, cultuurvogels, vruchten en insectenetende vogels enz. Uiteraard zijn liefhebbers van andere niet genoemde soorten ook van harte welkom. Om naar het forum te gaan kunt U links in het menu op de link forum klikken

Zoals jullie in het menu kunnen zien, hebben wij een boekenrubriek. Wanneer u op onderstaande banner klikt, treft u vogelboeken aan voor een voordelige prijs, welke u rechtstreeks via deze banner kunt bestellen.

In de categorie "Over Dieren" kunt u via de link achter het boek direct een bestelling plaatsen. Dit zijn boeken, welke heel veel info bevatten en voor een hele scherpe prijs.!!!!!

 

Wat u verder allemaal aantreft op onze website zou teveel zijn om hier allemaal op te noemen. Via het menu aan de linkerzijde kunt U zelf rustig onze website verkennen. Enkele onderdelen wil ik U echter niet onthouden: Sinds kort hebben wij een andere opzet van de advertentiepagina. Hier dient u zich eerst te registreren alvorens u de advertenties kunt zien en/of plaatsen. Dit is niet om de bezoekers te pesten, maar puur een controle voor ons als er dingen gebeuren die niet toelaatbaar zijn.

Wij hopen dat u veel plezier zult beleven aan uw bezoek aan onze site. Elk idee of elke suggestie is uiteraard van harte welkom, en kunt u aan ons toezenden middels het contactformulier .

Tot slot bedanken wij Robbert van JK Webdesign hartelijk danken voor de sponsoring van onze site. Ik kan u garanderen dat U hier een prima hosting kunt krijgen tegen aantrekkelijke prijzen. Wat misschien wel veel belangrijker is dan de prijs, is wel de kwaliteit en service welke JK Webdesign levert. Wanneer u op zoek bent naar een goede, goedkope hosting, of u wilt weten of uw gewenste domeinnaam nog vrij is, vul dan de domeinnaam in bij de banner bovenaan deze pagina en klik op Check!

 

   

Gesponsorde links

Mickeys Jewels

Betaalbare horloges en sieraden